Alles over ons bedrijf

Alles over ons bedrijf

CSI-Cleaning

Cleaning Solutions International bv (CSI-Cleaning) richt haar werkzaamheden op het specialistisch reinigen van grootkeukens, sanitaire ruimten, herstellen van allerlei soorten vloeren van natuursteen tot linoleum. Naast deze werkzaamheden werken wij aan de buitenzijde van gebouwen om door UV verweerde doffe kozijnen met een kleur herstellende coating te herstellen. Ook voor verkalkte ramen en gevelglas bent u bij ons aan het juiste adres.

Hierin werkt CSI-Cleaning zelfstandig of in opdracht voor derden. De actieve marktgebieden betreffen naast het specialistisch reinigen ook het leveren van producten om na onze werkzaamheden de kwaliteit optimaal te houden.

Met 30 jaar ervaring raken wij steeds meer bekend in ons marktgebied en maken bedrijven steeds meer gebruik van onze diensten en kennis.

Klantenreviews

Geschiedenis

Het bedrijf is opgericht in 1996 (onder de naam Firma JS), onder deze naam richtte wij ons voornamelijk op het leveren van schoonmaakartikelen, reinigingsmachines en onderhoudssystemen. Door de steeds grotere vraag vanuit de markt om werkzaamheden uit te voeren is Firma JS in 2005 overgegaan in Cleaning Solutions International bv (CSI-Cleaning) en bedienen wij, tot op heden, veel vaste relaties o.a. gezondheidsinstellingen, horeca, hotels, sportcomplexen, gemeentelijke instellingen, scholen etc. met zeer uiteenlopende specialistisch schoonmaakwerk.

Een bezoeker van een gebouw maakt maar 1 keer een goede indruk. Een mooie, schone, maar vooral hygiënische werk- en woonomgeving is van groot belang voor de gezondheid en veiligheid van gebruikers en bewoners van een pand. Bij CSI-Cleaning zetten wij al onze kennis en middelen in om dit bewustzijn te vergroten en oplossingen te bieden om ook binnen uw organisatie een optimaal hygiëneniveau te bereiken.

Onze diensten

Vervuilde woning

CSI-Cleaning voert opdrachten uit m.b.t. het leegruimen en reinigen/ontsmetten van woningen.

Dieptereiningen sanitair

Dieptereiniging van sanitair betekent dat we alle moeilijk te bereiken plaatsen grondig reinigen.

Tapijt reinigen

Wij voeren 3 methodieken tapijt reiniging uit: sproeiextractie, poederreiniging en schuimreiniging .