Dieptereiniging grootkeuken

Dieptereiniging grootkeuken

Vuil nestelt zich in de loop der tijd in allerlei openingen, gaten, naden, voegen. Die plaatsen zijn
bij reguliere (dagelijkse) schoonmaak lastig bereikbaar. Hygiëne is zeer belangrijk
en zeker in keukens en sanitaire units. Slechte hygiëne kan op den duur voor problemen zorgen. Bij dieptereiniging wordt de dieper gelegen vervuiling verwijderd. CSI-Cleaning is een vakspecialist op het gebied van dieptereiniging van (groot)keukens. Zo weet u zeker dat uw keukens en sanitair aan de hoge hygiënisch en veilige eisen voldoen.

Vaak hebben keukens moeilijk bereikbare plaatsen. Deze plekken, die u niet ziet, vormen een bron van vervuiling en een plaats waar bacteriën sneller groeien. Deze vervuilingen veroorzaken onaangename geuren en tasten de hygiëne aan. De grootste en gevaarlijkste vervuiling zit in de naden, kieren, voegen, achter leidingen, bedradingen en in afvoeren.  

Door periodiek onderhoud uit te voeren gaan keukens langer
mee en op de langere termijn zullen er lagere onderhouds- en energiekosten zijn. Tijdens ons bezoek beoordelen wij de staat van uw keuken en de gestelde hygiëne. Samen met u overleggen wat wij gaan doen, wanneer wij wat doen en wat u van ons mag verwachten. Daarna stemmen we uw wensen ten aanzien van het resultaat en eventueel de wensen van derden (zoals uw cateraar) af. Op basis van deze inventarisatie adviseren wij u over wat nodig is om uw keuken in orde te maken. Bij dieptereiniging verzorgen we de complete reiniging van uw keukenapparatuur. We demonteren elementen en verwijderen aangehecht vuil en kalkaanslag. Indien gewenst vervangen wij waar nodig kitnaden. Na reiniging voldoet uw keuken weer aan de wet- en regelgeving op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid (HACCP) en brandveiligheid. Onze specialistische reiniging is altijd maatwerk, zodat deze optimaal aansluit bij uw wensen. Zo bent u verzekerd van het beste resultaat, uiteraard kunt u van ons verwachten dat wij zo min mogelijk overlast zullen bezorgen aan de gebruikers van uw pand.