Dieptereiniging sanitair

Reinigen, vernieuwen en beschermen in 1 handeling

100% hygiënisch schoon

Bij het dagelijks onderhoud van sanitaire ruimten is het niet mogelijk de moeilijk bereikbare plaatsen goed te behandelen. Dieptereiniging van sanitair betekent dat we alle moeilijk te bereiken plaatsen aanpakken, dit zijn vaak de plaatsen waar de (urine) stankbron zich nestelt en het vuil zich ophoopt in voegen. Deze hardnekkige vervuiling verwijderen wij chemisch en mechanisch zodat deze er weer schoon uit ziet. Tevens worden alle oppervlakken grondig ontkalkt en controleren wij op gebreken.

In sommige gevallen zijn de voegen in vochtige ruimtes beschimmeld, ook hiervoor hebben wij de juiste middelen en materialen die schimmels verwijderen. Dit geeft u de garantie dat uw sanitair 100% hygiënisch fris en schoon is, in overeenstemming met uw strengste eisen.

Door periodiek onderhoud uit te voeren gaat het sanitair langer mee en op de langere termijn zullen er lagere onderhouds- en energiekosten zijn. Tijdens ons bezoek beoordelen wij de staat van uw sanitair en de gestelde hygiëne. Samen met u overleggen wat wij gaan doen, wanneer wij wat doen en wat u van ons mag verwachten. Daarna stemmen we uw wensen ten aanzien van het resultaat en eventuele wensen af. Op basis van deze inventarisatie adviseren wij u over wat nodig is om uw sanitaire ruimte in orde te maken. Bij dieptereiniging verzorgen we de complete reiniging van uw sanitair. We demonteren elementen en verwijderen aangehecht vuil en kalkaanslag. Indien gewenst vervangen wij waar nodig kitnaden. Na reiniging voldoet uw sanitaire ruimte weer aan de wet- en regelgeving op het gebied van hygiëne zodat deze optimaal aansluit bij uw wensen. Zo bent u verzekerd van het beste resultaat, uiteraard kunt u van ons verwachten dat wij zo min mogelijk overlast zullen bezorgen aan de gebruikers van uw pand.