Vloeronderhoud

Onze aanpak

Bij onze eerste bezoek inventariseren we eerst hoe uw vloeren erbij liggen en hoe deze worden belast. We houden hierbij onder andere rekening met de gebruiksintensiteit, aanwezig meubilair en de afwerking. Op basis van onze inventarisatie, adviseren wij u over een passend periodiek onderhoudsprogramma. Denk aan de frequenties van (diep)strippen en conserveren, polijsten of sproei-extraheren. Natuurlijk maken we gebruik van modernste machines, middelen en materialen, met veel aandacht voor duurzaamheid. Met vloeronderhoud van CSI-Cleaning bent u verzekerd van de beste dienstverlening voor uw specifieke situatie.

Een PVC vloer is een van de meest duurzame elastische vloersoorten, doordat pvc vloeren niet poreus zijn laten het geen vocht door, echter door het binnenlopen van vuil en bijvoorbeeld zand is ook deze vloer onderhevig aan slijtage.

Reinigen van nieuwe PVC vloeren

Het is verstandig om nieuwe PVC vloeren van te voren te voorzien met een zogeheten PU beschermlaag of coating, de extra beschermlaag brengt zo haar voordelen mee:

  1. Vuil laat zich makkelijk verwijderen, voordeel voor de reguliere schoonmaak.
  2. Rubber zoals schoenzool strepen laten zich makkelijker verwijderen.
  3. Door de behandeling met een coating vloeien de aanhecht naden goed dicht, daardoor een nog hogere vochtbestendigheid.
  4. Een langere levensduur, zeker op de langere termijn. Onderhoud is uiteindelijk behoud van uw elastische vloer.

Het diepstrippen

Na jaren van bevuiling is het diepstrippen en reinigen van PVC vloeren een pre. Looppaden en waslagen die vervuiling vertonen zijn niet meer met een normaal reinigingsmiddel te verwijderen. Bij het diepstrippen worden alle oude waslagen verwijderd met speciale machines en reinigingsproducten. Hierbij wordt zeer grondig te werk gegaan, overmatig watergebruik en de verkeerde hantering van reinigingsmiddelen zult u bij ons niet meemaken. Na het diepstrippen wordt de vloer weer beschermd met een PU coating.

Periodiek onderhoud of opblokken

U kunt er ook voor kiezen om de PVC vloer frequenter te reinigen, vloeren worden een keer in de zoveel tijd weer bijgewerkt, looppaden en entrees worden gecorrigeerd of behandeld met een PU Coating speciaal voor PVC vloeren.

Een mooie verzegelde vloer is uw visitekaartje voor de bezoeker en gebruiker van het pand. CSI-Cleaning heeft ervaring in het reinigen en beschermen van verschillende vloertypes. Met de juiste kennis, producten en machines zijn wij uw partner voor een mooie egale vloer. Ook het in- en uitruimen van de ruimtes kunnen wij voor u verzorgen. Onder het beschermen van een vloer vallen diverse diensten. Denk bij vloeronderhoud aan:

  • Conserveren van harde vloeren zoals PVC, linoleum, natuursteen, tegels, parket etc.
  • Tapijt reiniging
  • Specialistisch reinigen van sportvloeren*

*Sportvloeren moeten voldoen aan bepaalde eisen m.b.t. glad- en stroefheid wij zijn hiermee bekend en passen onze werkzaamheden erop aan.

Waar geleefd wordt ontstaat slijtage. En ook wanneer het om uw natuursteen gaat, is voorkomen beter dan genezen. Bij uitstel van onderhoud bent u vaak op de lange termijn duurder uit. Naast esthetische functie heeft professioneel onderhoud namelijk ook een preventieve werking op gebruiksschade en degradatie van natuursteen. Een poreus en broos oppervlak slijt, vlekt en breekt dan ook veel sneller dan een dicht en gaaf onderhouden materiaal.

CSI-Cleaning beheerst alle ambachtelijke onderhoudstechnieken tot in de puntjes en realiseert zowel kleine als grote projecten met een maximum aan klanttevredenheid en een minimum aan overlast. CSI-Cleaning kan uw natuursteen ook periodiek onderhouden op abonnements- of afroepbasis. Hiermee geniet u van zowel voorziene en beheerste kosten als wel van consistent optimale uitstraling en onderhoudsstaat.